dissabte, 4 de setembre del 2010

Nou títol i nova imatge per al blog

Com ja vaig apuntar a l'entrada anterior, tinc un poc de temps per a dedicar-lo al blog i ja he començat a fer algunes coses.

L'imatge anterior del blog s'havia quedat desfasada, blogger ha tret una serie de plantilles noves i he pensat que no li vindria gens mal al blog un canvi de look. També ha canviat la forma d'accedir a les rutes, abans era mitjançant menús desplegables, ara en canvi, és per mig de taules on podeu vore aquella informació mes important de la ruta que és la distància i el desnivell positiu d'esta.

I finalment el canvi de nom, "Senderisme per la Comunitat Valenciana" no era un mal títol, però ja hi ha un blog amb el mateix nom i pot dur a confusions. També és veritat que de quan en quan ens eixim de la nostra terra per a caminar per altres zones i per tant també ve be canviar de nom. El títol elegit "Ad augusta per angusta" reflectix al seu significat literal "a les altures pels camins estrets o angostos" allò que nosaltres ens agrada fer, però també el seu significat no literal "a l'èxit a pesar de les dificultats" és una bona actitud per encarar el dia a dia.

Espere que vos agrade.

Ara a partir de quan puga les cròniques que encara estan al tinter.

1 comentari:

Manu ha dit...

Ja era hora que te reactivares, estan molt entretengudes les publicacions!!!!

A vore si em faig l'anim i et torne a acompanyar alguna altra volta.

AU!!!

P.D. Ad astra per aspera!!!!

/* */