dilluns, 30 d’agost del 2010

De nou per ací

Després de molt de temps sense publicar per motius de feina, volia a principi del mes d'agost actualitzar el blog, tant a nivell d'entrades com a nivel d'aparença però per raons tècniques (el portàtil va passar a millor vida el 31 de juliol) no ha sigut possible. Ara i abans de que em vinga de nou la feina intentaré fer el que puga.
En principi la idea és reduir el tamany de les cròniques per a que no em coste tant escriure-les i al mateix temps el blog estiga mes actualizat. Intentaré aprofitar al màxim les noves prestacions que oferix el blogger i fer mes pròxim al lector el blog.
Després de tot este rotllo de bones intencions anem al que realment interessa al que arriba ací des d'internet, les eixides de senderisme. Que no haja publicat res des de desembre de l'any 2009 no vol dir que haja estat en casa quetet, mes be al contrari, junt als amics de sempre i altres nous hem eixit a llocs molt interessants com: el Carrascar de Parcent, l'Alt del Pipa, la font de la Granata, el Km vertical de Gandia al Montdúver, la vall de la Casella pujant l'Ouet, la Ratlla i el Massalari i tornant per la Font de la Sangonera, el Benicadell de nit, el Puig Pedrós de Lanós, la Coma d'Or, el Pic Setut i la Tossa Plana de Llés, estos quatre ultims als Pirineus, i molt mes que queda per fer.
Espere tindre temps per a publicar tot açò i el que vinga.

2 comentaris:

Creuant Muntanyes ha dit...

Hola Ernesto, m'alegre molt tornar-te a vorer per ací i que penjes noves rutes.
Salutacions!

erorfos ha dit...

Ojala siga així i puga fer-ho. Moltes gràcies pel comentari, i ja he ficat el teu blog en la llista de enllaços.
Salutacions!!

/* */