divendres, 2 d’octubre del 2009

El blog torna a la vida

Han passat cinc mesos amb el blog sense actualitzar per diversos motius (que no vaig a contar...) que han provocat que no haja pogut dedicar-li el temps necessari.

Malgrat tot, he continuat fent eixides de senderisme de tot tipus, des de aquelles mes familiars i mes fluixetes com la que vaig fer amb els amics de Sollana a la Serra Gelada o amb els professors als "Cuchillos del Cabriel" fins algunes que fins ara no havia fet, com són les dues eixides nocturnes que vaig fer amb Gabriel Máñez, tant a la Ratlla des de la Casella, com a l'Alt de les Creus des de la Cova de la Granata.

A partir d'esta data espere que poc a poc aniré penjant estes eixides a mesura que tinga algun que altre temps lliure. I com no, continuaré fent noves eixides a llocs on encara no he estat: Penyagolosa, el pic Calderon, Benicadell, etc. Es podria fer una crònica sencera dels llocs on encara no he estat.

Espere que tant amb els amics que ja han vingut en altres ocasions com amb alguns nous que s'animen, pugam fer moltes rutes i sobretot passar-ho molt be.
/* */