dissabte, 25 d’octubre del 2008

Primer aniversari del blog

Fa poc mes d'un any que va començar a caminar este blog sobre les rutes de senderisme que realitze pels voltants d'on vivim.
La idea bàsica era, i és, fomentar el senderisme pels paratges de la Comunitat Valenciana mitjançant la difusió d'aquelles rutes que hem realitzat per a que la gent que no les coneix les puga fer, al igual que jo conec noves rutes gràcies a altres blogs i pàgines web. Per tant, i per acabar, aporte des de este blog un granet d'arena molt xicotet per a convoiar a mes gent per a fer esta activitat que tant ens agrada.
Agraïsc a tots aquells que m'acompanyat en les eixides que hem fet este any: Raul, Paco, Toni, Vicent, Juan Isidro, Gabriel, Rai, Marian, als professors, etc. Segur que em deixe a algú.
Però també done les gràcies a la meua dona, Maria Jose, que m'acompanyat en algunes eixides i a mes, suporta totes les hores que li dedique al senderisme i no em tira de casa, encara que de vegades ho meresc.
També agraisc als que lligen este blog i aporten idees per a la millora com Manu, Pasky, Maribel, Jose, etc. Desitje que algun dia s'apunteu a alguna eixida.
I ja per a finalitzar esta entrada, dir que espere que l'oratge ens permeta començar una nova temporada d'eixides que ja tinc en el cap.

3 comentaris:

jcardet ha dit...

ie xiquet, q em faràs plorar. A vore si es de veres que aquest any m'atrevisc a fer una eixideta amb tú.
Enhorabona pel primer aniversari i a seguir.

Anònim ha dit...

Hey!! ja veig que aquesta web no està abandonada com altres!!! Gracies per aportar tota aquesta informació ... i res mes... espere que feu moltes rutes per alacant per copiarvos :D
Un salut des de Benidorm!!

erorfos ha dit...

La veritat és que costa un poc de treball mantindre el blog actualitzat i mes encara un blog de senderisme on si no fas eixides no pots publicar res, però poc a poc vaig eixint encara que ultimament són eixides mes suaus, però ja tornaran les eixides un poc mes complicades. Per la provincia d'Alacant tenim pendent, entre moltes coses, la pujada al Benicadell.
Una salutació i moltes gràcies per escriure el comentari.

/* */